Nieuw avontuur!
Blijf op de hoogte en volg Marleen
16 Maart 2009 | Senegal, Kayar
Er begint weer een nieuw avontuur voor mij, vandaag 16 maart om half 2 om precies te zijn, gaat onze (die van mn zusje Nathalie en mij) vlucht naar Dakar, Senegal!
Dit keer zal het van iets kortere duur zijn, waarschijnlijk 2 weken, of iets langer. Zoals de meeste van jullie wel weten heeft Nathalie samen met een paar andere de stichting It's Your Turn opgericht en daarvoor ga ik nu ook onderzoek doen. Ik ga kijken naar de mogelijkheden voor cursussen op gebied van toerisme daar in Kayar, een dorpje aan de kust van Senegal.
Dit sluit precies aan op mn studie, dus ideaal! Het is uiteraard wel vrijwilligerswerk, dus je wordt er niet rijk van ;)
Verder ga ik natuurlijk ook een btje genieten van de zon daar, het is nu zo'n 25 graden overdag, heerlijke temperatuur! Ik ben erg benieuwd naar het land en de cultuur, na alle verhalen die ik al gehoord heb van mensen die eerder geweest zijn. Ik ga ook zeker veel foto's maken, het is alleen nog de vraag of ik ze hier op mn site kan zetten daar ter plaatse. We hebben geen internet, maar wel in de hoofdstad Dakar. Ik ga dus even kijken of het mogelijk is dat we daar naar toe gaan en dat ik kan internet kan vinden om jullie op de hoogte te houden! En anders volgt natuurlijk een verslag als ik terug ben ;) incl fotos.
Nou iedereen, tot snel en wish me luck (het is nogal primitief daar, alhoewel ik wel wat gewend ben van Mozambique, lees: gat in de grond als wc, koude douche van slootwater en eten maken op een vuurtje :p)
Groetjes! Marleen
15 Maart 2009 - 23:42
Henk En Saskia:
Nou nou, bereisd type, dat is niet verkeerd! Hadden al van je vader gehoord dat jullie zouden gaan maar ons niet gerealiseerd dat dat al zo snel was... Vorige week nog klussen in Breda en nu zit je alweer op de pleen! Leuk dat Nathalie en jij deze reis samen ondernemen!
Tja, vrijwilligerswerk... Maar hoezo niet rijk? Je komt waarschijnlijk rijk aan ervaringen terug! Ik ken bosjes mensen (neeee, geen bosjesmensen) die dat niet kunnen zeggen!
Zou leuk zijn als jullie de kans krijgen af en toe via internet wat met ons te delen. Mocht dat niet zo zijn horen we de verhalen graag achteraf! Misschien persoonlijk? Komen jullie gewoon eens een weekendje langs in Zoetermeer om alles te vertellen, gespekt met foto's!
Heel veel plezier en wijsheid!
Dikke knuffels voor jullie beiden van
De Greupies -
16 Maart 2009 - 06:56
Milene:
He Marleen,
Veel geluk, goede reis en veel plezier!
groetjes Milene -
16 Maart 2009 - 09:47
Renate:
OOH.. zou je nog smsen.. vergeten..! Dus langs deze weg veel succes met je onderzoek en geniet ook nog een beetje van het mooie weer daar! Als je terug komt ben ik als het goed is ook afgestudeerd dus kunnen we onder het genot van een borreltje weer even bijkletsen!
Veel plezier daar!
XXX -
16 Maart 2009 - 13:31
Pieter Lavies:
Hoi marleen,
Leuk dat je weer op pad bent. Jouw locatie is zo'n beetje op de "Amsterdam-Dakar-route" die Daan en ik met vrienden hebben gereden. Die eindigt in Banjul (Gambia) maar Dakar vond men kennelijk een meer aansprekende naam. Je meot naar het eiland Goeree gaan (Goede Rede; een oud Hollands fort uit de tijd dat we bezig waren met de slavenhandel. Veel plezier en tot kijk,
Pieter. -
19 Maart 2009 - 14:35
Ilse:
Eeey meis,
Ik hoorde van Albert dat je goed bent aangekomen in Senegal. Goede vlucht gehad? Zeker lekker temperatuurtje daar? Niet te bruin terug komen he ;)
Heel veel plezier nog meis en zie je snel weer als je terug bent!
Liefs