Terug in Portugal
Blijf op de hoogte en volg Marleen
19 Januari 2007 | Portugal, Estoril
Dag erna zijn Chantal, Tanja en ik naar Bauhaus geweest..niemand wilde mee helaas, maar met zn 3en is t ook leuk! Later kwamen nog een paar Portugezen. Eentje was echt dronken niet normaal en praatjes dat ie had haha
We zijn ook al de hele tijd bezig met voorbereiden van internationale dag op 31 januari. We hebben er niet zo’n zin in :p Die dag zal wel leuk worden, maar we moeten dus een filmpje maken van ons, Erasmus en Brazilianen, wat dus hartstikke moeilijk is! Verzin maar es wat te zeggen op die film..eu gosto muito as praias, as festas hmm ja ik hou erg van de stranden, de feesten dan houdt het wel op haha iedereen zegt zo’n beetje hetzelfde. We dachten gewoon beetje filmen op feestjes, maar ze wilden persé ook de school erop zien omdat het promotie is voor de school. Dus moet maar :p
We gaan vanavond ook filmen. We hebben eerst een Afrikaans etentje, dat nu wordt voorbereid door 3 Afrikaanse meiden. Volgens mij voor heel wat mensen, ons Erasmus, Brazilianen en nog wat Portugezen ook geloof ik. Ik zag ze net al bezig met grote kokosblokken en sauzen, ben benieuwd! Daarna lekker sangria en caipirinha’s drinken, onze favoriete drankjes hier! Later vanavond gaan we naar Coconuts met de hele groep.. de feestjes houden niet op hier ;)
21 Januari 2007 - 01:54
Sabrina:
Heee Marleen,
its good to hear that u r still havin fun!!
Take care and enjoy!!
Greetings from Australia,
xxxxx -
22 Januari 2007 - 18:28
Margreet:
Hoi daar weer,
er zijn mensen die een burnout krijgen van zo'n schema als jij hebt. Wel voornamelijk leuke dingen, geloof ik, en zelfs de minder leuke dingen (toetsen / presentaties) blijken achteraf toch weer leuk geweest te zijn (of vielen in ieder geval mee).
Ik denk, dat het wel of niet positief beleven van dingen vooral een gevolg is van "hoe kijk je naar iets"/ door welke bril met welke ideeen (soms vooroordelen / conditioneringen). Je kunt dit dus ook sturen.
Na jouw geboorte (volgens mij 22 jaar geleden), was ik er al snel van overtuigd dat je erg van afwisseling hield, positief reageerde op afleiding / nieuwe dingen; wel moest ik een en ander wat afremmen anders was het einde zoek. De knoppen zaten erop / ze waren makkelijk te bedienen, maar de rem ontbrak. Je vloog hard vooruit, maar af en toe moest er toch iemand aan je gaan hangen (remmen / weerstand bieden).
Voorlopig nog genoeg om handen daar, heb ik begrepen.
We zijn aan het speuren naar de meest geschikte reis /route naar / door Zuidafrika. Wachten met boeken nog wel ff tot wanneer jij er zit. Misschien nog mogelijkheden vanaf jouw locatie.
Tot mails,
liefs Margreet -
22 Januari 2007 - 19:23
Anoniem ;):
Gutentag Leen:D
wij dachten; we moeten ook maar weer ns iets op de site van leen plaatsen, zo gezegd, zo gedaan. Wie is die gast op dat plaatje, die ouwe gek die dronken was?
jaa daar is het zeker nog steeds mooi weer, maar hier niet. koud. en we zijn weer ziek ( ACLAG ) nee hé. we hebben een fikse kou onder de leden. hopelijk is ie snel weer weg. AC is terug van zijn wintersport. hij is niet gevallen want er lag amper sneeuw.
het verhaal staat nu even stil, maar binnen kort gaan we weer snel verder. we hebben met kim de b cold kreek manor gezien. hij was erg leuk:P maar het einde hadden we al gezien toen gré hem zat te kijken. verder weten we helaas niks meer te schrijven..,
dus veel plezier daar nog!
xxxjes van anonieme Loos(K) -
25 Januari 2007 - 13:53
Milia!:
We are so cute! Kisses* -
25 Januari 2007 - 13:53
Mila:
have to sen me your photos, and i have to send mine too...*