Pretoria!
Blijf op de hoogte en volg Marleen
17 Februari 2008 | Zuid-Afrika, Pretoria
Het was weer moeilijk gedag zeggen bij Pezulu. Supergezellige tijd gehad. Maar door naar Pretoria. We kregen maandag nog een tour van een gids door Johannesburg, wat een mega stad! En we zijn naar het voortrekkersmonument in Pretoria geweest, ook indrukwekkend. Die avond vloog mn vader naar huis.
Gelukkig zit ik echt bij hele lieve mensen. Ze zorgen erg goed voor me. Krijg elke dag lekker te eten en ze brengen me weg als het nodig is. Maar ik heb toch maar een autootje gehuurd vanaf woensdag want ze kunnen me moeilijk naar 25 interviews brengen :p
Verder kan ik in het zwembad duiken als ik mn deur uitloop en het is elke dag 30 graden met zonnetje. Maar het is wel een beetje saai.. Ik moet dan wel aan mn onderzoek maja ook niet 24/7.
Was vrijdag naar het winkelcentrum geweest, echt heerlijk ff wat anders! Supergroot ook en ik was nog niet eens naar de grootste..daar schijn je echt in te verdwalen. Ik had nu al moeite de weg trug te vinden :p
's Avonds nog wat gedronken met het stel wat de guest house hier runt. Oom Gert en Tannie Alida :) Van het weekend waren hun kinderen hier (naja gewoon volwassenen al) dus dat was wel gezellig. Kreeg milk tard van ze :D oftewel melktaart..heel erg lekker!
Vanaf nu moet ik alle interviews dus gaan doen..dus dat worden 2 drukke weken denk ik!
Xxx
17 Februari 2008 - 21:52
Lie:
Hi meiske,
ziet er wederom ontzettend gaaf uit zeg!! Succes met je onderzoek, dat is idd niet het leukste deel van je scriptie haha! Ik zit er ook middenin en moet morgen weer flink aan de bak, jakkie. Blijf genieten, en zodra je terug bent gaan we idd weer snel afspreken. Lekker cocktails drinken in Kerkplein!!
Liefs, Annelie -
18 Februari 2008 - 08:18
Milene:
He Marleen,
Ook wij (Rachel, Klaas ik e.a.)zijn dit weekend even weg geweest naar de zon ofwel; Zandvoort. Jammer alleen dat het bij ons geen 30 graden was, maar het was erg gezellig. Veel succes met je onderzoek!Het is dan misschien even saai, maar jij kan ondertussen iig lekker bruin worden!
18 Februari 2008 - 09:10
Rachel:
Even inhakend op die opmerking van Milene: je mag natuurlijk niet TE bruin worden....dan lijken wij zo wit als je terug komt ;)
Maar je moet je natuurlijk wel GOED vermaken....en je behoeden voor een scriptiedipje (heb ik ook gehad ;))...dus geniet er nog maar even onwijs van...aangezien dit het laatse voor je opleiding is!
Tot snel!
-x- -
18 Februari 2008 - 15:01
Saskia:
Hoi Marleen,
Zal wel even raar zijn nu je Pa weer naar huis is. Blijf maar lekker genieten ondanks de interviews. Je moet maar zo denken, interviews in ZA houden is toch wat anders dan in het koude Nederland! Hoewel het af en toe wel een beetje lijkt te gaan zomeren, maar dat wordt meteen weer afgestraft met een paar dagen bittere kou! Ik wil best met je ruilen hoor! Doe ik die interviews er wel even fluitend bij!
We kijken uit naar je volgende bericht(als ut ff kan met foto's natuurlijk)!
Veel plezier en succes!
De Greupen -
19 Februari 2008 - 11:24
Truus Schenkhuizen:
Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met je paatje's verjaardag vandaag! Ik zou zo zeggen, neem er nog een stukje milktard met een Van der Hummetje bij (dat laatste schijnt een lekker Zuid-Afrikaans drankje te zijn... Heb je het al eens geproefd?)
En wat weer een gave foto's: vooral die laatste vind ik wel heel bijzonder!
Wat moet ik me van de interviews voorstellen, Marleen? Ik wens je er in ieder geval heel veel succes mee!
Tot je volgende bericht! -
20 Februari 2008 - 20:29
Familie Thuis:
Oom Gert en Tannie Alida, klinkt erg leuk; dat zijn ze ook; doe ze de groeten uit Nederland; we hebben goede herinneringen aan ze;
-9 graden was het vorige week, dus je mist niet veel; afgelopen zondag tot n uur of drie in Egmond op het terras gezeten; zodra de zon even schijnt haasten wij ons naar Egmond. Je hoeft je daar natuurlijk niet te haasten, tenslotte schijnt de zon daar de hele dag; succes met de .....interviews en tot snel
De familie