Zon en Uitgaan!
Blijf op de hoogte en volg Marleen
08 November 2006 | Portugal, Estoril
We zijn nu eindelijk een paar x naar Docas geweest, een uitgaansgebied aan de haven in Lissabon. Echt superleuk! Tot nu toe echt het leukste waar we geweest zijn denk ik. Je hebt er een paar kroegen naast elkaar en dan verderop zitten de discotheken. Twee wkn geleden waren we er voor het eerst heen. Toen in de kroegen kwamen we wat mensen tegen waar we n btje mee optrokken de rest vd avond. Het was do dus niet alles was open helaas, maar ze hadden een auto dus we konden overal heen waar we wilden ;) Uiteindelijk werden we naar huis gebracht...politiecontrole naja geen probleem eentje was politiechef daar en collega's mogen meestal wel gewoon door. En dat was dus ook zo. Echt paar km verderop alweer politiecontrole, maar dit x was het echt slecht te zien! Dus hij reed ze bijna omver :p waar ze natuurlijk helemaal niet blij mee waren, meteen geweer op de auto gericht (schijnt normaal te zijn hier) en aan de kant. En hij weer ja maar ik ben politiechef blabla. Het werkte dit x niet echt. Ze zijn snel beledigd hier denk ik. Dus hebben we daar 1,5u moeten wachten. En ondertussen zagen we 2x onze trein voorbij komen.. we dachten juist ja dan hoeven we daar niet op te wachten en gaat veel sneller zo :p Ze lieten m express nog even zweten natuurlijk. Uiteindelijk mochten we dan toch weg en moest hij op gesprek dag erna. Half 8 sochtends thuis. We waren echt moe!! De les om 10u konden we echt niet meer opbrengen :p (begrijpen toch nix van die man haha)
Die vrijdag, we waren niet moe meer :p, hadden we btje een feestje op de campus! Clara, braziliaans meisje, en nog een paar zouden caipirinhas voor ons gaan maken! En er kwamen steeds meer mensen kijken en proeven. Echt superlekker! Je moet echt weten hoe je ze moet maken want anders smaakt t al snel nergens naar :p maar was dus echt gezellig!
Dag erna waren tanja en ik (chantal was wkndje naar dr vader) naar het strand! Later kwamen de andere erasmus ook :) daarna lekker uit eten geweest in cascais. Eerst uur gelopen erheen! Khad echt spierpijn dag erna :p en savonds nog even naar het casino geweest :D wask nog nooit geweest duss erg leuk! En daarna naar een bar in cascais. Er zat echt een hele groep; wij kenden er misschien 4 in totaal en allemaal waren ze een of ander kaartspel aan t spelen naah dat hadden we snel gezien :p
Zondag weeer naar t strand! Iets minder mooi weer dit x :p maar zolang t kan gewoon gaan
En dinsdag alweer uit pff! :p Het was Halloween en heel veel mensen gingen uit dus dan kunnen wij natuurlijk niet achterblijven! Superleuk feest in Coconuts, in Cascais is discotheek daar. Eerst werden we meegenomen naar een of andere camping ergens achteraf waar ook een feest bleek te zijn alleen toen wij aankwamen gingen de mensen die we kennen net weg, was blijkbaar niet zo leuk :p duss toen gingen we door naar Coconuts. Ze hadden alles versierd voor Halloween zo'n hele gang voordat je naar binnen kon om ons te laten schrikken :p en binnen waren heel veel mensen verkleed echt grappig! Een zo'n bruidspaar vond mn blonde haar nogal leuk (sja was ong de enige daar met blond haar :p) en zat er de hele tijd aan haha (ze staan op de fotos!) Dag erna had iedereen gelukkig vrij! Nationale feestdag ofzo..
De vrijdag erop waren we wel benieuwd naar de discotheek Dock's. Er is daar op di lady's night, vr woman's night en za girl's night! Dus: gratis entree en paar gratis drankjes voor ons :D ideaal. Superdruk en leuke muziek! Daar moeten we echt vaker heen! De rest van het wknd niet meer zoveel gedaan, was echt moe!
School is nog btje tzelfde.. begrijp nog evenveel als eerst :p had mn eerste presentatie maandag over 2 plaatsen op Madeira voor het vak engels, dus gelukkig in t engels!! Ging wel goed :) Verder zijn we nu wel begonnen met opdrachten enzo, wordt toch wel es tijd :p maar niet echt stressvol ofzo hier.. vergeleken met nl cker niet :p duss succes daar ;)
xxxBeijinhosxxx!!!
08 November 2006 - 17:40
Renate:
Heej ziet er heerlijk uit dat strand en die feesten!! zit ik hier in de regen/ harde wind. Volgens mij heb je t nog best naar je zin daar :D
XXX renate