Hello again!
Blijf op de hoogte en volg Marleen
15 September 2006 | Portugal, Estoril
Hoe is t daar? Vet mooi weer hoorde ik? En hier maar regen, regen :p nee hoor valt wel mee 1 dag best veel regen nu schijnt de zon alweer! Zondag maar weer naar t strand denk ik :D We hebben zoveel gedaan deze week pff we zijn echt moe! We zijn zaterdag naar Lissabon geweest met de klas en hebben wat dingen bekeken enzo (zie fotos!) savonds zijn we naar een hele leuke discotheek geweest, Tamariz echt heel groot aan het strand. Wij waren eerst naar Cascais gegaan en we dachten al wat is het saai hier, waar is iedereen?! We waren al eerder langs Tamariz gelopen, maar toen was het nog heel stil. Toen zijn we later toch maar weer terug gegaan, om even te kijken en twas veel drukker, muziek hard aan en er stond al een rij. Toen we uiteindelijk weggingen om 4u ofzo stond er nog steeds een rij! Er waren helemaal geen toeristen, alleen maar portugezen heel anders als op vakantie dus maar erg leuk!
Maandag hadden we kookles, dus niet alleen maar taal, taal, taal gelukkig :D caldo verde werd gemaakt voor ons, een of andere portugese soep en leite creme, een toetje echt superlekker! Dinsdag zijn we naar Belem geweest, hoort bij Lissabon ook wat dingen bekeken enzo en gister weer naar een lokale markt, waar we onze portugese onderhandelkunsten konden oefenen :p en zoo grappig allemaal van die schreeuwende verkopers. Wie het hardst schreeuwt krijgt de meeste aandacht en al die portugezen graaiden tussen grote hopen kleding. Echt het was nix vergeleken bij de uitverkoop bij H&M :p en verder weer les. Heb nu echt t gevoel dat ik niet meer verder kom met portugees! Het blijft een btje hangen bij de basis :p maar ze zeggen dat dat normaal is en dat het daarna weer beter gaat, duss daar gaan we dan maar vanuit!
Verder zitten we nog steeds bij dat vrouwtje; nog geen nieuws over verhuizen naar de campus..helaas en het wordt steeds erger! We staan op: gezeur, we gaan naar bed: gezeur maaar we hebben haar verteld dat we weg willen z.s.m. en volgens mij was ze t er wel mee eens :p alleen ze vindt het natuurlijk heel jammer van die bak met geld elke maand maja
Kheb nu wijn les! ze hebben echt vreemde lessen hier; dronken worden in de klas :p ben benieuwd....
wordt vervolgd ;)
dOeiidOeii
xxxx- Liin! (L)
16 September 2006 - 08:19
Christel Lavies:
Heeeey Marleen!! Zo te lezen gaat alles goed met je! Wat een leuke verhalen zeg! Veel school maar je doet gelukkig ook nog een hoop andere leuke dingen! Als ik dit lees wil ik weer op vakantie! Wel jammer dat je t niet zo'n leuke verblijfsplek heb.. Kan me voorstellen dat je het nu wel ff goed zat ben daar! Nou.. Hopelijk vind het snel wat anders! Nog heel veel plezier daar! Geniet ervan! Liefs x x x Christel -
22 September 2006 - 21:27
René:
leuke foto's, van de omgeving zeker! hier is alles oké alleen ik moet nu zelf de kamer dweilen? niet zo leuk werk dus en ook de wc maar ja dan weet ik ook hoe smerig het is toch, en doet de laptop het een beetje? maar ik ga weer tot de volgende keer by by René. -
26 September 2006 - 12:15
Margreet:
Leuke foto's! Had ze nog niet gezien. Wel een bezoekje waard,de omgeving daar.
xxx Margreet