Laatste weken... - Reisverslag uit Estoril, Portugal van Marleen - WaarBenJij.nu Laatste weken... - Reisverslag uit Estoril, Portugal van Marleen - WaarBenJij.nu

Laatste weken...

Blijf op de hoogte en volg Marleen

31 Januari 2007 | Portugal, Estoril

De laatste paar weken gaan echt snel voorbij.. ga alweer bijna naar huis!! Echt jammer want het is hier superleuk, maar ook wel weer lekker aan de andere kant ;) Beetje thuishangen, vakantie vieren...

Oohja het Afrikaanse etentje was super! De Afrikaanse meiden hadden heerlijk gekookt met zn allen voor heel veel mensen. Paste bijna niet meer aan de keukentafels! Afrikaanse muziek erbij en iedereen dansen enzo, echt gezellig. Daarna met hele groep uitgeweest naar Coconuts, altijd leuk met zn allen :D

Vorige week had ik mn eerste 2 examens, best goed te doen! Als ik de vraag niet begreep, legden ze t gewoon uit in het engels en ik mocht in het engels antwoorden. Dat was toch wel erg prettig :p Deze week ook alweer 2 achter de rug. Eentje voor Engels, naja dat was zoiezo wel makkelijk en nog eentje.. iets minder makkelijk, geen id of ik die goed heb gedaan. Maar we zullen het wel merken. Nog een paar te gaan en een werkstuk en dan ben ik helemaaal klaar! :D

Afgelopen weekend ben ik voor het laatst uitgeweest in Lissabon met Chantal en Tanja. Dat ga ik echt wel missen. Lissabon is een superleuke stad! Maar ik ga zeker nog een x terug erheen ;) Moet natuurlijk wel mn Portugees blijven oefenen!!

Vandaag was een internationale dag georganiseerd door onze school en door ons! We moesten eten maken dus chantal en ik hebben ong 2,5u in de keuken gestaan om gehaktballen in satésaus te maken... fijn hoor :p en iedereen zat ons maar aan te gapen zo van wat zijn die in godsnaam aan t maken haha en iedereen bemoeide zich ermee nee t moet zo of nee beter daarin.. mijn god laat ons met rust, we doen het op de NEDERLANDSE manier :p maaar ze waren gelukkig heel lekker geworden! En iedereen had van alles gemaakt, echt lekker. En er waren allemaal stands van allerlei landen. Ik heb zelfs nog gepraat met een Nederlandse vrouw, van de ambassade hier in Portugal. Verder was er nog een Afrikaanse catwalk en muziek, caipirinhas uit brazilie en onze film hebben ze laten zien!! Waar we de hele tijd voor bezig waren, Bjorn heeft m helemaal in elkaar gezet echt heel veel werk, dus supergoed! Die gaan we echt nog even op onze computer zetten, echt leuk om terug te zien als we weer thuis zijn enzo!!

Nou we gaan bij de Chinees eten!

Bisous****

• 02 Februari 2007 - 22:13

Clara:

Foi muito bom conhecer você...
    Felicidades em sua vida!!
    Sentirei saudades!!!
    Aguardo você no Brasil